De initiatieven

In de afgelopen jaren is er een aantal initiatieven gestart. Initiatieven zoals Alzheimer Socks, Vergeten Geld en De Brug hebben al noemenswaardige bedragen opgehaald voor onderzoek naar Alzheimer. Momenteel hebben wij drie projecten – de Alzheimer Socks, Alzheimer Lab goes digital en een nieuw idee waar we snel meer over zullen vertellen. Deze projecten complementeren elkaar en wij geloven erin. Aankomende editie gaat de lat weer omhoog en zoeken wij deelnemers die deze projecten naar een hoger niveau willen tillen of iets nieuws willen opstarten.

Alzheimer sokken

  • Verkoop van Alzheimer Socks via de website www.alzheimersocks.nl.
  • De eerste editie in 2015 van Alzheimer Socks werd ontworpen door Mart Visser en de erven van Frans Molenaar. Frans Molenaar leed zelf aan de ziekte van Alzheimer. Daarna was het in 2017 de beurt aan het ontwerpers duo Spijkers en Spijkers. Zij maakten een ontwerp voor zowel volwassenen als ook kinderen. In 2018 was het anders dan voorgaande jaren, waarbij er werd samengewerkt met Nederlandse ontwerpers, en zijn de sokken ontworpen door alzheimerpatiënt Willem en zijn kleindochter Naomi.
    Dit jaar,  de vierde editie, zijn het “Sokken met een boodschap”.
  • Met grote partners als een Jumbo krijg je mooi fysieke locaties waar je sokken verkocht worden met speciale actie maar hoe zorg je dat je een trouwe online buyers community opbouwd?​

Prototype socks

Alzheimer socks 2016

Alzheimer Socks 2017

Alzheimer Socks 2018

Alzheimer Socks 2019

Alzheimer Lab goes Digital

  • Alzheimer Lab goes digital, hoe kun je op een slimme manier geld ophalen met maar een paar man zonder dat het je geld kost? Vroeg dit team zich af….
  • Met deze hamvraag gingen ze hun denk- en daadkracht inzetten!
  • Binnenkort meer over deze ideeën.

Alzheimer Lab nieuw idee

  • Binnenkort meer over het nieuwe idee.

Archief initiatieven