MixUps

Als je Alzheimer hebt, vergeet je een hoop. En verlies je nog meer. Spullen. Woorden. Mensen. De functionaliteit van hele algemene dingen. Voorwerpen die voorheen heel gewoon waren, zijn opeens ingewikkeld. Iets wat altijd vanzelfsprekend was, verandert in een frustrerende puzzel.

Met MixUps ontwikkelen we producten die de functie van twee (of meer) verschillende producten combineert. Producten die verwarren en symboliseren wat patiƫnten met de ziekte van Alzheimer dag in, dag uit ervaren. Producten die verwonderen en je een glimlach geven; door het fraaie design en de verassende manier waarop je ze kunt gebruiken. Producten als leuke cadeaus, waarmee je tevens een positieve bijdrage levert aan wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Producten van echte waarde!

Samen met partners zoeken we een balans tussen design en functie. Zo laten we mensen op een creatieve en positieve manier kennismaken met de ervaringen van patiƫnten met dementie. Heb jij ook een goed verwarrend idee? Of ben je benieuwd hoe je op een andere manier een bijdrage kan leveren? Neem dan contact met ons op!