Doneren als bedrijf

Team Alzheimer werkt samen met zowel grote als kleine Nederlandse organisaties. Samenwerken kan op verschillende manieren. Wil je namens jouw bedrijf een donatie doen aan Stichting Team Alzheimer? In-kind of financieel? Wij zijn blij met alle bij- en bedragen.

In-kind

Wilt u op een andere manier bijdragen dan schenken van geld?  Team Alzheimer biedt diverse mogelijkheden om op een andere manier dan met geld te doneren. Bijvoorbeeld door het leveren van diensten, kennis, personeel, ervaring of producten. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Financieel

Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig of via een doorlopend donateurschap een schenking doen. Stichting Team Alzheimer heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Dit houdt in dat donaties aan onze stichting fiscaal aftrekbaar zijn en onze stichting hierover geen schenkbelasting hoeft te betalen. Daarom is het zowel voor u als voor Team Alzheimer voordelig. Immers een groter deel van uw giften komen hierdoor ten goede aan het onderzoek naar dementie.

Het is mogelijk om een factuur te ontvangen van je donatie. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar n.dellaert@amsterdamumc.nl.

Wil je naast een donatie ook op een andere manier bijdragen met je bedrijf? Bekijk hier al onze mogelijkheden.