Elke.Stap.Telt.

Elke. Stap. Telt.

 

Op 21 september 2022 – Wereld Alzheimer Dag –  is alweer de 7e editie van het Alzheimer Socks initiatief van start gegaan. Het belang naar onderzoek voor medicijnen én de impact van deze ziekte op patiënten en hun naasten is groter dan ooit en ook dit jaar proberen we met de verkoop van de sokken zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek!

 

Elke Stap Telt

Het thema ‘Elke Stap Telt’ staat dit jaar centraal: samen kunnen we namelijk stappen zetten tegen Alzheimer. Ga eens wandelen met iemand die lijdt aan Alzheimer of een andere vorm van dementie. Wandelen stimuleert de doorbloeding van de hersenen en dat helpt het geheugen. Om hier aandacht aan te geven zijn deze editie zowel een paar standaard sokken als een paar wandelsokken te koop. Later in het najaar zullen ook Limited Edition sokken beschikbaar komen!

“Toen ik mijn moeder bezocht in Frankrijk herkende zij een goede vriend van mij mét mondkap direct en mij zonder volstrekt niet, toen drong de ernst van deze ziekte ineens door…. ze was weg!!”

Dit jaar is acteur Pierre Bokma het gezicht van de campagne. In deze video laat Pierre met zijn ijzersterke acteerkunsten de pakkende boodschap overkomen wanneer je altijd vertrouwde kompas langzaam uit elkaar valt. Pierre maakt de ziekte Alzheimer zelf van dichtbij mee bij zijn moeder en wilde daarom graag bijdragen. Bekijk hier de video.

 

Bij deze willen wij ook onze Creanza, Team Lewis, Media Value, Jan van Gestel Copy & Concept, Lyfter, Van de Laar | Van Efferen Studio’s, Jose Derks Photography en natuurlijk Pierre bedanken die allemaal een enorme bijdrage hebben geleverd in de ontwikkeling van deze pakkende productie.

 

Help jij mee?

Hoe kunnen jij ons helpen? Goede vraag! We willen natuurlijk met deze boodschap zoveel mogelijk mensen benaderen. Dat doen we via een verschillende media waaronder natuurlijk de bekende social media. Het zou fantastisch zijn als jullie allemaal het volgende kunnen doen:

  1. BESTEL natuurlijk de nieuwe Alzheimer Socks voor je ouders, partner, vrienden en natuurlijk voor jezelf.
  2. Like, reageer en ‘repost’ onze social berichten op o.a. Instagram, Facebook, Linked In en Youtube.
  3. DRAAG je sokken!

Alvast bedankt voor jullie support in de nieuwe campagne!

Elke. Stap. Telt.